0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Protectie /

Shorts

Weergave:


Bezig met laden...
G-Form Pro-X men Short
De PRO-X Compression Shorts zijn onze meest veelzijdige short tot nu toe. Onze low-profile RPT™ Impact Protection biedt het beste op het gebied van heup-,...
94,99 incl. btw
G-Form Pro-X Short Youth
De PRO-X Compression Shorts zijn onze meest veelzijdige short tot nu toe. Onze low-profile RPT™ Impact Protection biedt het beste op het gebied van heup-,...
84,95 incl. btw
Leatt DBX 3.0 3DF Impact Short
Leatt Impact shorts die bescherming bieden voor de heupen en dijen, kom thuis met een glimlach op je gezicht na elke rit - zelfs na een valpartij!
89,95 incl. btw

Over ons

BMX World is voor iedereen die zich bezig houdt met BMX Race en/of fietscross voor alle niveaus en alle leeftijden. Ons assortiment bestaat uit kleding, protectie, fietsen, onderdelen, helmen, crossbrillen, vrijetijdskleding en accessoires. Maar ook custom build kunt u bij ons bestellen. U vindt bij ons diverse bekende merken zodat u verzekerd bent van de allerbeste materialen en kwaliteit.


Daarnaast zijn veel van onze producten ook heel goed bruikbaar bij motorcross, freestyle en downhill. Heeft u vragen of kunt u iets niet vinden op de website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, per mail of whatsapp/Telegram. Ook bent u van harte welkom om op afspraak langs te komen om te kijken, voelen en/of te passen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

©2018 - 2022 BMX World        ®Assist Group B.V.        Design by Marvelloes