0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Om uw BMX fiets in optimale staat te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Daarbij zijn er ook altijd onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage en aan vervanging toe kunnen zijn.

BMX World helpt u graag met degelijk onderhoud en indien nodig doen wij ook graag de reparatie aan uw BMX fiets. Wij maken alleen gebruik van de gerenommeerde merken en materialen.

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk en bieden u dan ook de mogelijkheid om de fiets bij ons af te leveren of deze (tegen vergoeding) bij u thuis op te halen en te retourneren nadat de reparatie of het onderhoud correct is uitgevoerd. Indien u liever zelf onderhoud en reparatie uitvoert maar op zoek bent naar de juiste materialen dan bent u bij BMX World ook op het juiste adres.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden voor reparatie en onderhoud neem dan contact met ons op. Dit kan via de contactpagina op onze website. Wij helpen u dan graag verder!
Over ons

BMX World is voor iedereen die zich bezig houdt met BMX Race en/of fietscross voor alle niveaus en alle leeftijden. Ons assortiment bestaat uit kleding, protectie, fietsen, onderdelen, helmen, crossbrillen, vrijetijdskleding en accessoires. Maar ook custom build kunt u bij ons bestellen. U vindt bij ons diverse bekende merken zodat u verzekerd bent van de allerbeste materialen en kwaliteit.


Daarnaast zijn veel van onze producten ook heel goed bruikbaar bij motorcross, freestyle en downhill. Heeft u vragen of kunt u iets niet vinden op de website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, per mail of whatsapp/Telegram. Ook bent u van harte welkom om op afspraak langs te komen om te kijken, voelen en/of te passen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2018 - 2019 BMX World ® Assist Group B.V. Design by Marveloes