0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Om uw BMX fiets in optimale staat te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Daarbij zijn er ook altijd onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage en aan vervanging toe kunnen zijn.

BMX World helpt u graag met degelijk onderhoud en indien nodig doen wij ook graag de reparatie aan uw BMX fiets. Wij maken alleen gebruik van de gerenommeerde merken en materialen.

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk en bieden u dan ook de mogelijkheid om de fiets bij ons af te leveren of deze (tegen vergoeding) bij u thuis op te halen en te retourneren nadat de reparatie of het onderhoud correct is uitgevoerd. Indien u liever zelf onderhoud en reparatie uitvoert maar op zoek bent naar de juiste materialen dan bent u bij BMX World ook op het juiste adres.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden voor reparatie en onderhoud neem dan contact met ons op. Dit kan via de contactpagina op onze website. Wij helpen u dan graag verder!Weergave:


Bezig met laden...
BCycling Anti-friction oil
Bardahl Anti-friction oil is een professioneel kettingsmeermiddel met hoge penetrerende kracht en sterke hechting aan de ketting. Bevat synthetische...
13,25 incl. btw
BCycling Chain Lubricant
Bardahl Chain Lubricant is een professioneel ketting smeermiddel met hoge indringende kracht en sterke hechting aan de ketting. Bevat synthetische toevoegingen.
8,95 incl. btw
BCycling Degreaser
Bardahl Degreaser (ontvetter) is veelzijdige reiniger en ontvet kettingen en derailleurs (snelle droging).
8,95 incl. btw
BCycling hoogwaardig vet
Bardahl Poly-synthetisch vet, een nieuwe generatie 100% synthetisch vet.
10,95 incl. btw
BCycling MULTISPRAY 50
Bardahl Multi Spray 50 is een multifunctioneel, smerende kruipolie gemaakt op basis van synthetische olie en ester additieven om te beschermen tegen roest en...
13,50 incl. btw
BCycling Polish silicone
Bardahl Polish silicone beschermt het frame en laat het glanzen.
9,95 incl. btw

Over ons

BMX World is voor iedereen die zich bezig houdt met BMX Race en/of fietscross voor alle niveaus en alle leeftijden. Ons assortiment bestaat uit kleding, protectie, fietsen, onderdelen, helmen, crossbrillen, vrijetijdskleding en accessoires. Maar ook custom build kunt u bij ons bestellen. U vindt bij ons diverse bekende merken zodat u verzekerd bent van de allerbeste materialen en kwaliteit.


Daarnaast zijn veel van onze producten ook heel goed bruikbaar bij motorcross, freestyle en downhill. Heeft u vragen of kunt u iets niet vinden op de website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, per mail of whatsapp/Telegram. Ook bent u van harte welkom om op afspraak langs te komen om te kijken, voelen en/of te passen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2018 - 2019 BMX World ® Assist Group B.V. Design by Marveloes