0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Op-locatie
BMX World is in het bezit van een verkoopwagen, hierdoor kunnen wij tijdens de wedstrijden langs de baan staan. Voordeel hier van is dat u tijdens de wedstrijd op uw gemak producten kan bekijken, voelen en eventueel passen. Ook doen wij kleine reparaties langs de baan.

Wij zijn altijd aanwezig bij de BMX West Compititie, maar wij komen ook bij Top Competitie, NK, EK, Finale's van kleine Clubcompetities en nog meer. Zie onze agenda waar wij staan: https://bmxworld.nl/Agenda
Maar ook verzoek voor bijvoorbeeld materiaaldagen in het begin van het seizoen.

Interesse? Je kan ons bereiken op info@bmxworld.nl


Weergave:

Over ons

BMX World is voor iedereen die zich bezig houdt met BMX Race en/of fietscross voor alle niveaus en alle leeftijden. Ons assortiment bestaat uit kleding, protectie, fietsen, onderdelen, helmen, crossbrillen, vrijetijdskleding en accessoires. Maar ook custom build kunt u bij ons bestellen. U vindt bij ons diverse bekende merken zodat u verzekerd bent van de allerbeste materialen en kwaliteit.


Daarnaast zijn veel van onze producten ook heel goed bruikbaar bij motorcross, freestyle en downhill. Heeft u vragen of kunt u iets niet vinden op de website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, per mail of whatsapp/Telegram. Ook bent u van harte welkom om op afspraak langs te komen om te kijken, voelen en/of te passen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2018 - 2021 BMX World ® Assist Group B.V. Design by Marveloes