nl en de fr
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Protectie /

Elleboog bescherming

Weergave:


Bezig met laden...
G-Form Pro-X Elleboog bescherming
De G-Form Pro-X elleboogbeschermers zijn een uitstekende optie voor bescherming tegen stoten en zijn vooral geschikt voor onder hoodies of uw kleding.
54,95 incl. btw
G-Form Youth Pro-X Elleboog bescherming
Elleboogbeschermers speciaal ontworpen voor jonge rijders, gebouwd om de valpartijen te kunnen opvangen terwijl ze de hele dag comfortabel blijven.
54,95 incl. btw

Over ons

BMX World is voor iedereen die zich bezig houdt met BMX Race en/of fietscross voor alle niveaus en alle leeftijden. Ons assortiment bestaat uit kleding, protectie, fietsen, onderdelen, helmen, crossbrillen, vrijetijdskleding en accessoires. Maar ook custom build kunt u bij ons bestellen. U vindt bij ons diverse bekende merken zodat u verzekerd bent van de allerbeste materialen en kwaliteit.


Daarnaast zijn veel van onze producten ook heel goed bruikbaar bij motorcross, freestyle en downhill. Heeft u vragen of kunt u iets niet vinden op de website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, per mail of whatsapp/Telegram. Ook bent u van harte welkom om op afspraak langs te komen om te kijken, voelen en/of te passen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2018 - 2020 BMX World ® Assist Group B.V. Design by Marveloes