0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Helmen / Onderhoud en reparatie /

Muc-Off Expanding Microcell Sponge

Muc-Off Expanding Microcell Sponge

Muc-Off's Premium kwaliteit Microcell spons heeft een ergonomische vorm voor maximaal comfort en excellente reiniging van het oppervlak.

Standaard levertijd

1-5 werkdagen

€ 4,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Muc-Off's Microcell expandeer spons heeft een ergonomische vorm voor maximaal comfort en gebruiksgemak. We hebben hem ook vacuüm verpakt om minder ruimte in te nemen en minder verpakkingsmateriaal te gebruiken. Maar maak je geen zorgen, als je eenmaal onze perfect roze spons hebt geopend, wordt het een gemakkelijk te gebruiken, fiets- en wielvriendelijke maat!

  • Compact
  • Ergonomische vormgeving voor maximaal comfort en gebruiksgemak
  • Vacuüm verpakt

Over ons

BMX World is voor iedereen die zich bezig houdt met BMX Race en/of fietscross voor alle niveaus en alle leeftijden. Ons assortiment bestaat uit kleding, protectie, fietsen, onderdelen, helmen, crossbrillen, vrijetijdskleding en accessoires. Maar ook custom build kunt u bij ons bestellen. U vindt bij ons diverse bekende merken zodat u verzekerd bent van de allerbeste materialen en kwaliteit.


Daarnaast zijn veel van onze producten ook heel goed bruikbaar bij motorcross, freestyle en downhill. Heeft u vragen of kunt u iets niet vinden op de website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, per mail of whatsapp/Telegram. Ook bent u van harte welkom om op afspraak langs te komen om te kijken, voelen en/of te passen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2018 - 2019 BMX World ® Assist Group B.V. Design by Marveloes